П`ятниця, 03.05.2024, 05:16 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

Товариство молодих вчених ІФРГ НАН України

Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Щорічна благодійна акція «День Щастя»
16:07
Щорічна благодійна акція «День Щастя»
1 листопада 2010 року компанія «МакДональдз Юкрейн» розпочне традиційну осінню благодійну акцію «День Щастя в МакДональдз». Мета акції – зібрати кошти та придбати медичне обладнання, яке буде передано 22 дитячим лікарням по всій Україні.

Благодійна акція «День Щастя в МакДональдз» триватиме з 1 по 30 листопада 2010 року в усіх 68 закладах МакДональдз в Україні. Під час акції відвідувачі ресторанів можуть зробити особистий внесок у добру справу допомоги дітям – придбати символічні сердечко або брелок, а 7 листопада – Картоплю Фрі. Крім того, цього року спеціально для акції «День Щастя» компанія відомих українських співаків, радіо- та телеведучих озвучила колекцію українських, російських та англійських казок, створивши ексклюзивний казковий аудіодиск.

Всі кошти, зібрані протягом акції (за винятком ПДВ та собівартості Картоплі Фрі, проданої 7 листопада), будуть спрямовані на придбання обладнання для діагностики та лікування хвороб органів дихання: спірографів, нібулайзерів та пікфлуометрів. Обладнання буде безкоштовно передано 22 дитячим лікарням у Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Кременчуці, Кривому Розі, Луганську, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Черкасах, Чернігові та Ялті.

«День Щастя в МакДональдз» підтримують і провідні дитячі лікарі України. Володимир Лапшин, доктор медичних наук, професор, дитячий лікар-пульмонолог: «В останні роки в Україні найчастіше серед дітей зустрічаються захворювання органів дихання. Сьогодні на бронхіальну астму страждає 7-10% українських дітей, і з кожним днем їх кількість збільшується. Щоб зберегти здоров’я малюків, головне – своєчасно поставити вірний діагноз. Для цього необхідне спеціальне обладнання – спірографи та пікфлуометри. Вони дозволяють підтвердити клінічний діагноз та спланувати оптимальний режим лікування».

Традиційно до акції приєднаються відомі спортсмени, музиканти та громадські діячі, які відвідають «МакДональдз» на Хрещатику та візьмуть особисту участь у продажу символічних «сердець», брелоків та дисків з аудіо-казками.

«День Щастя в МакДональдз» проходить у партнерстві з Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000». «Значний позитивний досвід Фонду у сфері реалізації благодійних проектів допомагає нам обрати медичні заклади, які найбільше потребують допомоги. Сподіваємося, що цього року завдяки нашим спільним зусиллям ми можемо придбати сучасне медичне обладнання, яке допоможе маленьким українцям менше хворіти та стати здоровішими», – прокоментував початок акції Іан Борден, генеральний директор «МакДональдз Юкрейн».

«За шість років співпраці Фонду «Україна 3000» та компанії МакДональдз нам вдалося значно покращити матеріально-технічну базу українських дитячих лікарень. Ми уважно вивчаємо потреби лікарень і закуповуємо обладнання, яке їм найбільш необхідне. Завдяки нашій спільній благодійній акції українські лікарні отримали кардіологічну, реанімаційну апаратуру, дефібрилятори, обладнання для надання невідкладної допомоги. Передача лікарням пульмонологічного обладнання дозволить надавати якісні медичні послуги дітям із захворюваннями органів дихання», – каже Голова Наглядової ради Фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко.

Після завершення акції буде оприлюднений обсяг коштів, які були зібрані в результаті проведення «Дня Щастя».

У ході акції восени 2009 року було зібрано 1 мільйон 55 тисяч гривень, на які для 21 лікарні України було придбано обладнання для реанімації – дефібрилятори.
Загалом, із започаткуванням акції «День Щастя в МакДональз», компанія зібрала та спрямувала понад 5 мільйонів 162 тисячі гривень на допомогу 40 дитячим закладам у 29 містах України.

###

Детальніше про акцію можна дізнатися на сайті www.mcdonalds.ua або у Юлії Гайдученко, координатора департаменту державних і громадських зв’язків «МакДональдз Юкрейн», за телефоном (050) 384-46-56, або е-мейлом Yuliya.Gayduchenko@ua.mcd.com.

Переглядів: 828 | Додав: PlaNTa | Теги: благодійна акція, МакДональдз, mcdonalds, День Щастя
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Погода

Google перекладач